Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kupoler av dig.


Våra kroppar

i vitpenslade

salonger

breder ut sig

likt skära

landskap

på knarrande parkett.


Säg att du älskar mig

som dagsljuset

och jag skall likt

solkatten på mitt bröst

avguda dig som en prisma.








Fri vers av Maria Natasja
Läst 339 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-18 00:06



Bookmark and Share


  jonas a
skriv mer, underbart
2013-12-31

  Rozsi.kovacs

vacker o skir
2013-12-19

    Lars Gullberg
Fint du skriver

fem stjärnor av fem möjliga jag dej ger ja de som bildar mästerverkets stjärnbild på himlen så klart

Du e bäst bäst bäst när du intar denna scen.

En Beundrare och skrivvän
2013-12-18

  Tess74
Wow så vackert
2013-12-18

    ej medlem längre
ljuvlig!
2013-12-18

  queenia
fångar så vackert!
2013-12-18

  Eliza-69
Vackert så
2013-12-18

  ULJO
Vilken underbar kärleksdikt
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja