Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppskattningen var som bortblåst


Så han började stänga ner butiken lite så sakta

Släppte ner persiennerna och drog för draperierna

Lät ridån gå ner för gott

Men man ska inte falla i glömska över alla de leenden

och skratt som han gav

den gode poeten och författaren

… ……

Ken Cassel
19/12-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-19 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel