Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskap

Så olika
Men lika ändå

Mot samma mål
Men med olika inriktningar

Med nya ögon
Hungriga på mer

Utvecklas
Kämpa
Gråta
Skrika

Till varandra och tillsammans

Vi klarar det här

För vi
Vi håller ihop

Hur ofta vi än går isär
Dras vi som magneter tillbaka till varandra

Det är ett krav
ett måste

Det kommer vara våra liv
och vår vänskap
trots våra olikheter

kommer det att ligga och gnaga djupt inom oss

Vi är människor som berör varandra
vi är någonstans vänner




Fri vers (Fri form) av Sis
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-19 23:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfunna band
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis