Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker efter något som jag kan ta på


Något som jag kan känna

En speciell känsla

Något som jag kan krama om varenda dag

Något som kan få mig att må riktigt bra

Så jag tror att det är en förtjusande kvinna

som jag vill ha

Och är det du som är den leendes kvinnan

kommer jag till slut tillsammans med dig

skratta och vara glad

då vi ständigt pussar och månar om varann

För där går vi fram i paradisets land medan

våra hjärtan står fulla i brand

Och det är en eld som inte går att släcka

för människohand…

Jag söker efter något som jag kan ta på!

Ken Cassel
27/12-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-27 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel