Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagsdis

berg och dalar. och berg,
inga djupa dalar ändå för då skulle vattnet rinna dit
o så skulle det heta
berg och sundar
bukter och berg
och molnen hänger som en mössa
på toppen som en krans på kroppen
flyter sakta ned längs väggen av sten och vinterbrunt gräs

traska, traska, droppa, regna, blåsa, pisk, blås, BLÅS, blåååååååsa
hatten försvann i en vindpust, väck och håret står som en buske
i molnet som är en mössa på hela mig
jag har en helkroppsvante av luftvatten,
utom hatten som är borta nu och vantarna är våta i regnet

och solen kom fram helt plötsligt, hela solen,
ljus och stor en, brände blicken, men jag fick en
glimt av det som komma skall när regnet och pisket sjunker undan
undan för undan
för undan




Fri vers av lizhy
Läst 215 gånger
Publicerad 2013-12-28 03:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy