Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår av dig

när jag kommer hem igen
står din kopp kvar på bordet
även om teet kallnat

två av dina hårstrån
dröjer sig kvar i handfatet
ihoptvinnade
lyser de mörkt mot porslinet

när jag sveper täcket omkring mig
känner jag en svag förnimmelse
av dig




Fri vers av yoakimu
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-28 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu