Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörda rader

stilla mig
låt inte min monogama hunger
förvirra dig
i dina armar vilar ett lugn
som en besatthet lockar mig
bli mitt heroin du vackra
jag släpper alla mina laster
för att endast lasta dig
dit du vill
vi springer bort från pöbeln
jag tar dig dit du vill
jag är din
jag tar dig dit du vill
det är vackert att ha någon att kalla sin




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 388 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-01 10:42



Bookmark and Share


    glasa VIP
den är egensinnig och ömsint
på samma gång
så livlig
så grann
jag slås av tvåsamshetens
klara ljusa styrka
2014-01-10

  anits VIP
Berörande ocj mycket fint skrivet
2014-01-01

  axveronika
Bra!
2014-01-01

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Väldig fina rader...
2014-01-01

    ej medlem längre
Den är lömsk och alltid tillbaka låg och naken ;)
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling