Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiriationen till denna text kom från denna artikel. http://www.aftonbladet.se/vss/kultur/story/0,2789,792025,00.html


vetskapen

det finns
och har alltid funnits

människor som strävar efter

att våga uttrycka
lite mer

det känns skönt att veta





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-03-15 21:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja men visst...uttryck ger avtryck...
2006-03-16

  kath
Helene Schjerfbeck är en av mina absoluta favoriter, så vackra är hennes tavlor så fyllda av liv ........... hon var verkligt hängiven.....
2006-03-15

  Ola Rydberg
härlig denna
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP