Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blaha blaha .


Om partiklar och limegröna skor





Jag tror att jag föll
redan då du lovade mig en värld
full av allt och inget
För alla vill väl måla sina egna visioner
och ändra partiklar i ett
ögonblick
Fryser du inte om fötterna
hjärtat
det gör jag
i limegröna converse med hål
invid lilltån
Och du ville stanna en stund till
i stjärnljuset
och tystnaden
eller så var det
i ljuset från seven-elevens
neonskyltar med
tunnelbanans röda linje
intill men
det är ju långt ifrån lika romantiskt
För jag vill vara
storstadens Julia
när du ser in i mitt hjärta
som är målat i schackrutigt O Romeo
nedbitna naglar och palestinasjal gör sig bara
i min fantasi
Obotliga romantiker är vi nog
allihopa innerst inne
eller så vill vi vara
vakuumprinsessor
och prinsar i
höga torn av marmor
utan tuggummi under
skosulorna och
skuggiga hjärtkonturer







Fri vers av nea.
Läst 814 gånger
Publicerad 2006-03-15 22:05



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Strålande!!
2006-06-21

  Zara VIP
nea nea. GOT YA! sådär ja...läst två texter av dig hitills och du har bita ri dina texter som dödar en zara på fläcken!

ska citera goingar som får mig att vilja knapra och knapra på ordkanterna:

"Fryser du inte om fötterna
hjärtat
det gör jag
i limegröna converse med hål
invid lilltån "

"eller så vill vi vara
vakuumprinsessor
och prinsar i
höga torn av marmor
utan tuggummi under
skosulorna och
skuggiga hjärtkonturer"


"eller så var det
i ljuset från seven-elevens
neonskyltar med
tunnelbanans röda linje
intill"



- då målar upp bitar som är urgoa! det måste bara sägas!


TACK!

/Z
2006-06-12

    Mandy
JIHU, den här var ju toppen!
2006-03-15

    stelnad
bra? - HELL YEAH
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.