Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skakar av ilska vadar i misstro


Gudars grav

I en tid då

Gudarna leker

ber jag att

få vara en bror

om jag lutar mig

mot honom

får jag det

 

I en tid då

Gudarna är mätta

exploderar det

men jag

släcker elden

i mitt hår

 

I en tid då

Gudarna blundar

dör mina bröder


Och under tiden

Gudarna dör

kommer jag

föralltid

neka dem

vård




Fri vers av Hortensia
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-03 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hortensia
Hortensia