Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lnspirerat av det Andreas Lindemann berättade om en utflykt en lycklig dag med några vänner i parken i Norrköping


Varandra-vandra

Med varandra vandra

i omtanke

en klapp

ett vänligt ord

en blick

blir ett pärlband

av glädje

av kärlek

där det enda

som betyder

något är

varandra




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 295 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-01-06 01:42



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Grattis till placeringen!
2014-01-08

  Linda CH VIP
Sann gemenskap,glädje och kärlek! Bättre än så blir det inte!
2014-01-08

  axveronika
Vackert pärlband med andemening!
2014-01-08

  Bo Himmelsbåge
Vacker dikt med härlig andemening!
2014-01-07

  bittemi VIP
Mycket fin text!
2014-01-06

  axveronika
Jättefin. Lyckans ost som fått inspirera så vackra ord
2014-01-06

  aol
så sant fint skaldat, för om man ser ett leende i nån annans ansikte betyder ju det att man har ett likadant inom sej själv,
2014-01-06

  Lars Hedlin
Mycket fint i ödmjukhet och värme!
2014-01-06

  Angel of love
Kärlek och vänlighet möter stor omtanke och närvaro.
2014-01-06

  ULJO
Väl fångat och förmedlat
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell