Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryuo


Intet vet jag

Intet vet jag nu,

och än mindre kan det bli;

-avskalad förtret




Bunden vers (Haiku) av Gisela Nordell
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-06 14:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
sanningsförande väl
2014-01-08

  Bo Himmelsbåge
Tänkvärt...!
2014-01-07

  thyra
Att vänta och se, kanske? Bra!
2014-01-06

  Lars Hedlin
Stilla i tanken....
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell