Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~livskamp~

de största striderna

Sker inte på slagfält mot människor och maskiner

De sker i det tysta

I dunklet mellan hjärta och själ

Låt mig bli bättre än jag är

Låt mig förlåta

Lär mig att strida mot ett mörker som väller upp

Fräls mig från ont och hjälp mig hantera det som ont gör




Fri vers av ~alruna~
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-07 08:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint innehåll
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~