Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~vemod~

ser ut från mitt fönster mot livet som passerar förbi

Åskådare mot min vilja, utanför men där

Vad ger det mig för glädje, att följa andras

När smärtan gör sig påmind över allting jag inte är

 

Söker efter styrka att bryta mig ur det som bryter ned

 

Suckar och drar ner rullgardinen i ett försök att skydda mitt inre

 

Sociala medier får fortsätta vara sociala utan mig




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-07 08:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Bra beskriven vemodig känsla...
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~