Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika perspektiv


 

Olika betrakta vi livets viktigheter

 

Du från ett överträdtoppar periskop

Jag ur ett underytan cyklop

 

Eller vice versa

 

Ingen har rätt - ingen fel

fast ett gemensamt

Synkroniserat Vidvinkelseende

hade underlättat

 

Åtminstone för min del




Fri vers av anneluca
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-03-16 07:37



Bookmark and Share


  alfa
Så som jag ser det,
ur mitt perspektiv,
bländar du.

Den kryllar av riktningar
och jag kan endast se upp.

Tack för denna!
2006-03-22

  Daniel_78 VIP
härligt ordsvaj och att slutstycket rimmar är
grädde på moset =)
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca