Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tanke

Vid havet kan
min stilla
längtan

Forsa fram
i tvivlets
spår

Spola bort
och vända
riktning

Dölja det
jag inte
får

Brusa hjärta
rinn min
flod

Där vågas
mota grus
i sand






Fri vers av Karinw
Läst 369 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2014-01-08 22:02



Bookmark and Share


  Solai
Vilken vacker dikt, det är stillsamt vemodigt. Så fyllt av längtan... med vänlighet och kärlek till självet.

2014-02-16

  Andreas Miller
Poesi!!!
2014-02-01

    Mia Sedvall
Fint skrivet:)
2014-01-29

  Petter Wingren
Poesi där yttre bilder vävs samman med inre tillstånd och allt bubblar på ett lekfullt sätt.
2014-01-13

  aol
fin rytm i en vacker text,
2014-01-10

  Densen VIP
Gillar texten, rakt på menat liksom;) även melodin i den!!!
2014-01-08

    ej medlem längre
Rofyllt. Mycket bra skrivet.
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw