Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott



Du, jag har funderat på att råna en bank.
Jag vill berätta det här för dig, min vän.

Vem har inte det? Frågar du.

Men inte för att bli rik.
Nej, för att se om det går.
För att se om pengarna verkligen finns där.
Eller om kassaskåpen ekar lika tomma
som kyrkorna.








Fri vers av Tyko
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-09 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tyko
Tyko