Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröttna nu eller aldrig

tröttna nu eller aldrig
jag vill inte vara äldre och leta
efter det som sätter hjärtat i gung
efter det som gör en halv till en hel
tröttna nu eller aldrig
jag vill inte vara äldre och sopa upp
mitt krossade hjärta från golvet
jag vill inte sopa upp min ensamhet igen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 342 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-01-12 20:26



Bookmark and Share


  Flicka Nummer Elva
Bra!
2014-01-15

  Monika A Mirsch VIP
Tyvärr är det inte alltid möjligt. Kommer osökt att tänka på anacreons trösterika tankeställare: "Försök en gång till! Det är aldrig för sent att ge upp."
Fint formulerat denna din text med frustration i centrum
2014-01-13

    ej medlem längre
snyggt - mycket bra..
2014-01-13

  aol
nej det är bara att försöka glädja sej åt dom livsdagar man får,
2014-01-13

  mickech
Mycket bra!!
2014-01-12

  Destino
Stark text
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling