Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

varje morgon kan du väva tacksamhetsväv

Varje god gärning tar dig ett steg från ditt ego

Vad ska det vara? Ett leende? En hjälpande hand? En kram?

Värm världen med det dyrbaraste du har

Kärlek




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-15 07:17



Bookmark and Share


  aol
underbart, ett klart ljust bokmärke, min fina poetvän,
2014-01-16

  Per "Läsaren" Sörqvist
tack!
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~