Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla poeter


Du är bra

Du är bra

Du duger!

Dina känslor är fina!

Du blir bara bättre på att fånga det du verkligen menar med orden!

Du ser också mer och mer i andras skapande!

Din lyhördhet för nyanser av ord och känslans skiftningar blir ständigt bättre!

Du är unik i ditt skapande!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gisela Nordell
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-18 16:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Gillas!
2014-01-19

  ULJO
Fint skriftat
2014-01-18

  bittemi VIP
Fina, uppmuntrande ord!
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell