Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlös

helt förbi vrider jag mig

i fuktiga lakan

 

men  du är inte längre

 här med mig 

det är slut och över

 

i kvalen snärjer jag mig runt,runt

och tvingar bort sömnen

 

frågar mig om och om igen

var det för att jag inte passade in i ditt liv,

som du valde bort mig?

raderade mig ur ditt liv?

 kunde jag gjort  något bättre?

vad kunde jag uttryckt 

på ett annat sätt,

så du blivit kvar?

 

får inga svar

känner mig väldigt

misslyckad och eländig

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 142 gånger
Publicerad 2014-01-20 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell