Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ses

Pojken som blev man

Han som varit min bror på andra sidan skärmen

Vi som växt upp ihop, genom en djungel av tangentbordets klapprande, virvlande bokstäver under våra fingrar.

Han som känner mig mer
än vad jag själv gör

Efter att ha dubblat på min ålder
Ytterligare en halva av mitt liv
sågs vi

Min storebror
Han fanns där

På riktigt

Och det var äkta.




Fri vers av Sis
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-21 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis