Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns jag där..


Bortom horisonten



Tiderna förändras och jag med dem.
Försöker hitta ut ur mitt djupa inre

Känner mig som en larv
med en fjäril inuti som aldrig får veckla ut sina vingar

En tår rullar ner för min kind då allt som har varit bekant
känns främmande

Letar med ljus och lyckta min fasta punkt i tillvaron
den gäckar mig konstant med att hela tiden vara så nära
för att i nästa stund vara bortom horisonten

Ibland flyter jag ut med ytan på en sjö
ligger på rygg och låter himlen spegla sig i mig
eller så breder jag ut mina armar och följer termiken uppåt
för att få perspektiv i tillvaron.


Vem är jag? Vad är min livsväg?
Kanske det inte finns några svar


bara nya frågor?



Helena 2014-01-21







Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 409 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-01-21 11:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-01-23

    ej medlem längre
Väldig målande och känslosamt skrivet... Mycket igenkänning!
2014-01-22

  Carl Mikael Fäldt
Väldigt trevligt att läsa en viktig text-där frågorna är uttalade och mogna-mycket fin ödmjukhet-känsla och språk!
2014-01-22

  anits VIP
Känslosamt och fint skrivet
2014-01-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
Ut med vingarna - flyg, flyg, fladdra!
2014-01-21

  stig wikman
ÅTER
EN
FULLÄNDAD
VACKER
TEXT.

kramåapplåd
till dej Helena.
2014-01-21

  Lars Hedlin
Skrivet med känsla..
2014-01-21

  Angel of love
Texten får ett stadigt grepp om mig,frågor som känns.
Kramar till dig
2014-01-21

    ej medlem längre

En text som berör mycket ..
2014-01-21

    ej medlem längre
Mäktigt om existentiell ångest
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW