Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snökatthästen


när våra händer formade snökatthästen
kunde vi förnimma vårens ankomst
genom tösnö och fågelsång

och när den stod klar
visste både flickorna och jag

att vi kunde rida in våren på den




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-03-17 06:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nääe vilken fin, gillar allt...snökatthästen,
och sista raden!
2006-03-20

  kath
en snökatthäst att rida in i våren på är inte så dumt ändå :))

härlig bild av det bästa i familjeliv ........ skön skildring av den sköna vardagen

"när våra händer formade snökatthästen
kunde vi förnimma våren ankomst
genom tösnö och fågelsång"

är härligt flyt i denhär raden och en vacker känsla


(det saknas ett s på "våren", första raden)
2006-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP