Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förhållande

en dag som denna
sitter man bara still
tittar in i dina ögon
och undrar vad du egentligen vill?!
hittar ingenting
kanske baraför att det inte
finns någonting

trött på det här
med humörsvängningar

en dag som denna
skall man vara ensam
långt ifrån dig
och du
långt ifrån mig

någonstans där man
kan koppla av
någonstans där man
kan andas
Någonstans där man
kan le

men det behöver
du inte se




Fri vers av Malin Johansson
Läst 290 gånger
Publicerad 2004-08-21 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.