Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack

såna som vi får aldrig uppleva kärlek
skynda dig vännen
håll om mig innan sveken tar vid
och allt detta rinner oss förbi
sätt dig här bredvid
under dessa andetag är det vi
just nu är våran tid




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 346 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-01-28 06:18



Bookmark and Share


  Frostflinga
Så fin och mjuk!
2014-02-07

  Maria Sundelin VIP
Det finns en tid för alla bara man vågar drömma
2014-01-28

  axveronika
Bra fångat om ögonblicket
2014-01-28

  Schizooliza
Dina ögons svarta rosor lovar morgonljus...
2014-01-28

  anits VIP
Mycket starkt och berörande,
bra skrivet.
2014-01-28

  Angel of love
Text som letar sig in i kroppen, berör.
2014-01-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja en text att begrunda att ta vara på den tid man har tillsammans...Mycket bra skrivet!
2014-01-28

  Ljusletaren VIP
Dina texter berör ... på ett fint sätt/kram
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling