Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtlös och sönderriven

vår sista tid
uppbyggd av lögner
ord utan mening

allt var hämnd
kyssar och sex
för hat mot ditt ex

andetag och rysningar
så vackert
för mig

inget mer än syre
och lite koldioxid
för dig

min drömvärld
din lögn

idag är jag tom
hjärtlös och sönderriven

idag är du lycklig
utan mina kyssar
mitt sex och mina andetag

idag är du lycklig
tillbaka
hos ditt ex




Övriga genrer av dramatisk
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-30 02:33



Bookmark and Share


    tennsoldatocheldvakt
"andetag och rysningar
så vackert för mig

inget mer än syre
och lite koldioxid
för dig"

gillar!
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

dramatisk