Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

narr i livets karusell

narr skrattar inåtvänt

dåraktigt i mjugg

över livets befängda

återupprepning

dansar livets dans

runt en himlakropp

 

insiktsfull mot ljuset vandrar

 men bränner vingen

vem klandrar

i  ett sus upphör strax

 och förgörs




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-30 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell