Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Toner ..


Som pärlor på ett band



Musiken är som pärlor på ett band
sakta droppar det in i min själ
i mitt blod

Mjuka toner smeker i mitt bröst
fingrarna dansar över tangentbordet

Orden som vill ut fyller tomrummet
låter mig släppa tanken fri

Just i det ögonblicket svävar jag
tyngdlös och lycklig

Styrkan fyller sakta min sinnen
vill hålla kvar den
länge

Vill inte falla
landa med öppet sår ner i marken
inte engång till

Låt mig få sväva
med tonerna..


tills jag dör


Helena 2014-01-31







Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 275 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-31 10:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och befriande skrivet
2014-02-02

  Carl Mikael Fäldt
Smärtsamt välskrivet!

Underbart!!!
2014-02-01

    ej medlem längre

Befriande känslor rymmer,
ger inre frid ...
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW