Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För älskad



Förlåt om jag är lite avig.

Förlåt om jag stretar emot,
men jag är lite rädd.

Rädd för att bli förälskad.

Rädd för att bli för älskad...




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-31 16:29



Bookmark and Share


  Connie
Jag älskar denna lilla!
2014-06-28

  © anakreon VIP
Aint we all…
Calle
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus