Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drakens Barn

Vinden mot ansiktet

Ser vindens vingar

En drakes vingslag då vinternätterna är som kallast

 

Den ljumna vinden

Vårens och sommarens tid

Drakens andedräkt åtnjuts

Den värmer vår frusna hud

 

Drakens barn

De gömda och glömda

De olycksaliga som ignoreras

 

Samhällets utstötta

Famlar sig fram

Letar efter nuet

Trycks tillbaka av andra

 

Drakens barn

En sorgsen skara

Brinner av liv men stöts bort igen…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-01 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse