Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göteborg är kallt min vän

Göteborg är kallt min vän
det är kallt, mörkt
så mörkt

Gatubelysningen speglar sig i den halvfrusna vattenpölen

Det är mörkt
så mörk

De sitter tre personer på samma buss som mig
Alla med döda blickar
Alla med skygglapparna på
för fullt fokus till sitt mål

Göteborg är svart min vän
så mörkt
så svart
så öde
trots folket som vandrar med sina döda blickar
längs med de frusna vattenpölarna

Göteborg är kallt min vän




Fri vers av Sis
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-02 22:59



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Usch ja. Alla storstäder har sina svarta stunder.
Calle
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis