Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till schavotten, en sista resa


blottad nacke

 

blottad  nacke, i skam

offrar min hjässa på

de renhjärtades altare

det var en fråga om

förlorad makt

i ett säreget känslans

diminuendo

 

upptakt , crescendo

rasar en nebulosa

av tårar för mitt inre

kämpar som vilddjur i var

kammare av uppmätt tid

skulden var min

skulden var bara min

 

vakar liemannen, på ödslig stig

hästars språng, i vansklig kärra

spjärnar hjul mot kätting

sista sup, glas i skåpet sätter

fjättras,trängs

och hopen hurrar

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-04 00:11



Bookmark and Share


  ULJO
En text med ett berörande djup, mycket bra
2014-02-06

  Lars Hedlin
En dikt skrivin med stark och stor känsla! APPLÅD!
2014-02-04

  Densen VIP
"kämpar som vilddjur, i var kammare av uppmätt tid"

En dikt som för mej talar...

Väldigt begriplig på många vis, på mitt egna sätt, att begripa mej på.
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell