Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsångest


Farsan min på sjuttiofem år har ändtarmscancer

Och han ringde mig idag med tårar i halsen

då doktorn visst har sagt idag att han

bara har en vecka kvar att leva

Inga muntra nyheter direkt

Och jag kan inte föreställa mig vad han

går igenom just nu

Mentalt

Dödsångest självklart

Han och hans fru

Inte så kul

Och det finns ingenting som min bror och jag

kan göra någonting åt det

Cancern

Den förbannade jävla cancern

Det tog även min farmor som fick magcancer

Så det tycks vara något som går i släkten tydligen

Så man står väl på tur, antar jag

Men det är ingenting som jag vill spekulera i

just nu

Men fan vad jag lider med farsan

Ska åka och besöka honom med bror min imorgon

Och det blir troligtvis sista gången som vi

får se honom levandes i livet

Jävla skit också!

Ken Cassel
6/2-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-06 21:14



Bookmark and Share


  maria kide
Jag beklagar verkligen Ken! Jag hoppas att det går så bra som det kan. Kram!
2014-02-09

  anits VIP
Fint skrivet om en sån svår sak
cancer är en hemsk sjukdom
2014-02-09

    annalöfqvist
Jag vill bara ge dig kärlek att leva och ta fram din fantastiska förmåga att formulera!!!!!!!!!!!!!!!! KRAM
2014-02-08

  Harriette
Så svårt! Kramar
2014-02-06

    Svarte Petter
Ärligt. Naket. Det bästa du har skrivit (av det jag läst).
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel