Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~drömdans~

I drömmen vi mötas

Liten hand i stor 

En drömdans bland ängens dansande älvor

Skymningsånger strömmande ur våra hjärtan

Daggen är pärlor på fötter så små

Mitt drömbarn, glädjebarn!

I drömmen når aldrig mörkret och kargheten från vår värld

I gryningen lämnar jag dig mitt barn

Sovande under fjärilsvingar

Sussad av sunnansol

Drömdansen förenar oss trots en hel rymd är mellan oss

så tassar du fram ur drömmar, mitt lilla vackra barn Så full av upptäckarlust och glädje Det är en fröjd att åter själv få Leka likt barndomens lilla jag. Smultronstigar Blåbärsdrömmar Ljusa kvällar med din nysomnade panna mor min kind




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-07 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~