Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bär på en själ

bär på en själ

som väger tungt över mitt bröst

bär på en själ

som får mitt ansikte

att strama

bär på en själ

som får mina steg tunga

hans smärta kan jag inte befria

men jag smeker hans

själ med min ömhet




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 323 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-02-07 13:54



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Fint och varmt skrivet
2014-02-13

  Magica VIP
Vemod, vackert.
2014-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Vackert.
2014-02-07

  Lars Hedlin
Trösterikt varmt kärleksfullt! ;)
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell