Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken kysser handlingen

runda mina kantiga hörn
som ligger slängda på mälarens botten
låt mig inte drunkna sjungandes
mina mjuka värden
är inte mycket för den hårda världen
mitt hjärta brinner under vatten
bland döda fiskar
ge vår resa det bränsle som krävs
för att skjutas från dyn på botten
till alla miljontals stjärnor i rymden
där ett svart hål blir vårt förstahandskontrakt
vi svävar som heroinister
andas utan syre
precis innan döden
bland tomma glas
bland blod på marken
hjärtan går i kras
bland nattens skrik i parken
älskar vi på en högre nivå
i denna hopplösa värld
vågar jag tro på oss två
det vi tillsammans har
är ganska vackert ändå
vi gör frågor till svar




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-11 15:53



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Det vackra mitt i skiten.
Snyggt.
Gillar. Mycket.
2014-02-17

  anits VIP
Berörande och mycket gripande skaldat.
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling