Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fruset eko





ett fruset eko


av hackspetten –


skidspår på sjön




Bunden vers (Haiku) av Wilkans
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-11 20:54



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Öppet för många tolkningar, känns det som! Jag gillar den här sortens "utmaningar"!
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Wilkans
Wilkans