Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~livsmirakel~

dina hjärtslag tystas av mina

Ändå vet jag att de finns där

ett litet vallmofrö av liv, som börjat den långa

livsresan...i dunklet och tystnaden tar du form

Tigrinnan har vaknat

Jag skyddar mitt heligaste med mitt liv!

lever i nuets glädje!

lilla livsmirakel det är du!




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-12 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~