Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖPPET BREV TILL SATAN

Du kan gissla mitt dödliga kött.
Slå mig i bojor om du vill.

Se mina knän böjas inför dig
men aldrig mitt hjärta.

Tvinga mig ned i smutsen.
Förödmjukat, inte ödmjukad.

Guds andetag fyller mig med liv.
En låga du inte kan släcka.

Du skapades till evigt liv.
Likaså min själ.

Väntar mig ingen nåd, och ger ingen.
Jag söker inte fred med dig.




Fri vers (Prosapoesi) av Thomas Jensen
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-15 10:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Evangelium är ingen fredstraktat utan en krigsförklaring, som Arne Imsen ofta sade.
En gång ska alla knän böjas inför Jesus. Men för vissa kommer det då att vara för sent. För Satan har det varit för sent länge.
2014-02-15

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Jensen
Thomas Jensen