Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Nattgammal is

Besjälad av livet
föder insikt om
dess korta stund


Skör som nattgammal
is eller tunn som
spindelvävens trådar-
det enda som skiljer
livet och evighetens
port


Vårda därför varje dag
av NUET såsom ett nyfött
barn!






Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 443 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-16 14:09



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Viktig fin text
2014-03-04

  Nina.H
Vacker tanke, som jag instämmer i!
2014-03-04

  soligajag_1 VIP
Så levande !!
2014-02-21

  Ljusletaren VIP
Vacker bild till vackra insiktsfulla ord/kram
2014-02-19

  Palett
Fint formulerat om att leva i nuet !
2014-02-18

  Lars Hedlin
Jätte vackert!
2014-02-17

  Änglaögon
Du har så rätt, steget mellan livet och evigheten är så kort, tråden så tunn. Bra fångat.
2014-02-16

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-02-16

    ej medlem längre
Fint diktat om livets korthet.
Vacker bild.
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson