Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligen hemma


hela livet har jag vandrat
steg för steg
mot mina drömmars mål

jag har dansat över blommande ängar
jag har fumlat blint i dunkla skogar
jag har gått längs vägar kantade av röda rosor
jag har snubblat fram på stigar fyllda av rötter gropar hål

hela livet har jag vandrat
bit för bit
mot mina drömmars mål

jag har promenerat ensam
jag har gått hand i hand
sökande efter det där jag trodde fanns
trevande testande tafatta tag

hela livet har jag vandrat
år efter år
mot mina drömmars mål

nu har jag kommit fram
jag har hittat hem
min väg mötte din
tillsammans har vi funnit drömmens land




Bunden vers av Vildkaprifol
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-19 13:19



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt flyt
och bra skrivet
2014-03-25

  bohemen VIP
Skönt att läsa! Gratulerar!
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Vildkaprifol
Vildkaprifol