Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Casaova

Hans dansanta rörelser skvallrar om självsäkerhet

Perfektion

Minsta lilla detalj är på sin plats

Inte en fläck

 

Det blonda håret har inte ett strå fel

Blå ögon som förtrollar

Förför

Utmanar

 

Han är ett gissel

För såväl kvinna som man

Förälskelse och avundsjuka följer hans spår

 

Han kan konsten att locka till skratt

Att väcka väl gömda känslor då han med mjuka läppar kysser kvinnornas händer

Bjuder dem små anekdoter ur sitt liv

 

Han är och förblir en Dandy

Från den polerade skospetsen

Till den manikyrerade handen…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-19 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse