Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Älskade

Min älskade har en röst man sällan hört

En ljuv melodi nynnar han på var gång vi möts

En mjuk baryton

En sweet tenor

 

Han pendlar mellan tonerna

Leker med dess nyanser

Sjunger till fåglars kvitter

 

Min älskade har en röst man sällan hört

En viskning i vinden

En dånande storm

 

Han sveper bort mina tvivel

Torkar mina tårar med sin ljuva stämma

Sveper in mig bland trygga strofer

 

Min älskade har en röst man sällan hört…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-19 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse