Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetagen

Andetagen
De är korta snabba
ansträngda
kämpande

Andetagen
De är mjuka
lugna
försynta
Omärkbara
fridfulla

Lugnet som sprider sig i rummet
Känslan när själen lämnar kroppen
är obeskrivlig

Tystnaden
Fridfullheten
Ångesten som lämnar väggarna
Stillheten

Tomheten
När andetagen har dött ut





Fri vers (Fri form) av Sis
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-21 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis