Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är enbart en fråga om stil, frågan är vilket som ser bäst ut. Skulle ni som läser detta vara gulliga och ge feedback på vad som kändes bäst. Tack på förhand.


Mentor 1

Tyst...Stilla
Verklighetens skuggor falla
Mjukt...Stilla
Skuggorna virvlar bort i sakta dans
Tröstlöst...Stilla
Skuggorna dör ut
Gråta...Stilla
Vad är meningen
Vagga...Stilla
Till ro vi läggas
Sovande...Stilla
Tröstlösheten knackar på
Snyftande...Stilla
Vem vet
Värmande...Stilla
Solens stråle finns ej mer
Fallande...Stilla
Skuggorna kommer igen
Sorlande...Stilla
Verklighetens garn dras hårdare åt
Skrikande...Stilla
Verklighetens famn tar över
Stilla
Stilla
Skuggorna tätnar...

 

Tyst

         Stilla

Verklighetens skuggor falla

Mjukt

       Stilla

Skuggorna virvlar bort i sakta dans

Tröstlöst

     Stilla

Skuggorna dör ut

Gråta

      Stilla

Vad är meningen?

Vagga?

     Stilla

Till ro vi läggas

Snyftande

     Stilla

Vem vet

Värmande

     Stilla

Solens stråle finns ej mer

Fallande

     Stilla

Skuggorna kommer igen

Sorlande

     Stilla

verklighetens garn dras hårdare åt

Skrikande

    Stilla

Verklighetens famn tar över

   

      Stilla

 

     Stilla

 

Skuggorna tätnar…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-21 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse