Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några få ord från Åke #9

Vi vet aldrig hur lång tid våra frön kommer till att gro
eller vilka plantor de blir eller hur högt de kommer växa
Därför kan vi heller aldrig stressa dess framväxt
eller någonsin någonsin tvivla på det att gror – vi vet




Övriga genrer (Aforism) av Jonas S. Lundström
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-22 03:04



Bookmark and Share


  Ponkla
Bra skrivet!
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström