Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~vår måhända?~

med en melodi sjunger mina befjädrade vänner

En snirklig vårstig in i min själ

Släpper in luft och glädje fastän våren torde dröja än

 

Trots misstro rycks jag med i sången

Tar ett extra skutt

Känner mig ännu mer levande  än för en stund

 

Långt borta gäckar vinterdrottning

Med minnen om ispromenad

Om snövidder och vindar

 

Men jag saknar inte henne idag

 

Värnande vårsol ler, med värme i genomfrusen led




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-24 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~