Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vore vi människor utan

drömmar

fantasier

önskningar

längtan?



Vad vore vi utan

sorg

glädje

lycka

åtrå?



Människa?




Fri vers av Helene Månsson
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-03-19 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma