Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åkes brustna hjärta



Verkligheten är outhärdlig
Vackra själar under belägring

En dårskapens dimma döljer deras minnen
Egoismen äger alla dess sinnen

Ner på knä, ber om styrkan att hela
Mina bröder, mina systrar, ni måste lära er att dela

Kärlek är svaret på all ondska, all girighet och all död
Dela ditt hem, din kärlek och ditt bröd

Se att rädsla och mörker kan besegras om kärleken åter hedras.

Se, i profetian alla bröder och systrar leva i oändlig lycka -
fria att älska och fria att tycka.




Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-25 21:22



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Lea K! Jag vet inte varför du försvann från sidan men ja Åke är ett högst förvirrat och vilset hopkok och det var jag med och är fortfarande.

Din ärlighet är uppskattad och jag hade önskat mer av dina kommentarer!!

Kom tillbaka <3
2014-05-30

    ej medlem längre
Det här är ju bara löjligt. Blir det nån schackboxning eller...
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström